Deputatul PNL Ludovic Orban: Liberalii sunt hotărâți să demisioneze din Parlament. Se va lua o decizie luni în Biroul Permanent

Publicat: 27 01. 2012, 17:51

Deputatul PNL Ludovic Orban a declarat vineri, în cadrul emisiunii „Aktualitatea”, difuzată de B1 TV, că parlamentarii liberali se vor întâlni luni cu Biroul Permanent al partidului, când se va lua o decizie în ceea ce privește demisia liberalilor din Parlament.

„Noi avem o întâlnire luni cu Biroul Permanent. Majoritatea parlamentarilor liberali au demisiile scrise și depuse. În funcție de situația generală se va lua o decizie referitor la această demisie. Nu există o altă cale decât aceea a demisiei, a părăsii Parlamentul”, a declarat Orban.

Acesta susține că liberalii sunt hotărâți să demisioneze din Parlament pentru a „răspunde nemulțumirii populației”.

„La ora actuală, parlamentarii PNL  și-au depus demisia la secretariatul general al partidului. Suntem hotărâți să demisionăm. Obiectivul nostru este de a răspunde la 99% din populație care este nemulțumită de actuala putere”, a mai spus politicianul, precizând că un act individual nu poate genera atingerea obiectivului, acela al alegerilor anticipate.

Pe 23 ianuarie, mai mulţi parlamentari PNL şi-au scris demisiile din Legislativ şi le-au prezentat preşedintelui partidului, Crin Antonescu. Liberalii intenţionau să îi convingă şi pe colegii din USL să facă acelaşi gest, pentru a forţa alegerile anticipate.

Ludovic Orban: Demisia din Parlament este singura soluție

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_15171').select();" id="embed_text_15171" />