Deputatul Marius Dugulescu a demisionat din PDL pentru a trece la PNL: „În România, dreapta poate fi clădită doar în PNL”

Publicat: 20 04. 2012, 10:38
Foto: debanat.ro

Deputatul de Timiş Marius Dugulescu demisionează din PDL şi se înscrie în PNL, informează Mediafax. Anunţul a fost făcut vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Timiş, în prezenţa liderilor PNL Crin Antonescu, Dan Radu Ruşanu şi Sorin Frunzăverde.

Deputatul de Timiş Marius Dugulescu spune că a decis să demisioneze din PDL pentru că a ajuns la concluzia că „dreapta în România poate fi clădită doar în PNL, cu oameni care nu promoveaza afaceri în folosul lor”.
       
„Am ajuns la concluzia că dreapta în România poate fi clădită doar în PNL, cu oameni care nu promovează afaceri în folosul lor. Am considerat întotdeauna că un politician trebuie să fie modest şi să aiba responsabilitate, atât din partea oamenilor, cât şi din partea lui Dumnezeu”, a declarat Dugulescu.
       
El a mai spus că are încredere în Crin Antonescu, în echipa PNL din Timiş şi în Sorin Frunzaverde.
       
„Am ajuns la un capăt de drum şi din cauza nemulţumirilor care s-au acumulat de-a lungul vremii şi a deciziilor proaste prin care a fost condusă filiala Timiş a PDL”, a adăugat Dugulescu.

Între timp, aproximativ 20 de membri PDL au protestat timp de câteva zeci de minute în faţa sediului organizaţiei judeţene a PNL Timișoara, unde a avut loc conferinţa de presă a liderului PNL, Crin Antonescu.

Protestatarii au aşezat 21 de ceasuri de masă pe gratiile de la ferestrele sediului PNL, „pentru ca liberalii să se deştepte”.

Deputatul PDL Marius Dugulescu a fost prezent, miercuri, la sediul central al PNL, liderul liberal Crin Antonescu afirmând că a avut o „discuţie privată” cu deputatul democrat-liberal, care ar urma să treacă de partea liberalilor.
       
Marius Dugulescu, aflat la primul mandat de deputat, ales în colegiul 3 Timişoara, este membru PD din 2001, iar din 2008 făcea parte din Biroul Permanent Judeţean al PDL Timiş. 
       
Cu o zi în urmă, şi-a anunţat demisia din PDL şi trecerea la PNL şi senatorul Mihaela Popa.