Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa a făcut scandal în secția de votare: „Nu suport să urle o muiere la mine!” (VIDEO)

Publicat: 09 06. 2024, 16:28
Foto: Facebook @ Dumitru Viorel Focșa

Deputatul ex-AUR Dumitru Focșa a făcut scandal într-o secție de votare din Constanța. El a reclamat la Poliție că urnele nu sunt sigilate și că a dispărut o ștampilă. La un moment dat s-a și certat cu președinta secției, căreia i-a spus: „Nu suport să urle o muiere la mine!”.

Dumitru Focșa, scandal și acuzații de fraudă în ziua votului

Deputatul le-a reclamat polițiștilor Secției 2 Constanța că urnele nu sunt sigilate corespunzător în secția de vot 142. Autoritatea electorală urmează să fie sesizată.

„Totodată, persoana a afirmat că ar fi fost amenințată cu acte de violență, pe fondul unui conflict spontan cu un alegător”, au mai transmis polițiștii, citați de G4Media.

Ei au deschis și dosar penal pentru amenințare.

Focșa s-a certat cu președinta secției, căreia i-a spus la un moment dat: „Nu suport să urle o muiere la mine!”.

Dumitru Focșa și-a agresat soția. De două ori

Dumitru Focșa a devenit subiect de presă după ce a recunoscut că și-a lovit soția. El a dat vina tot pe ea, spunând că era prea geloasă. Inițial, AUR a anunțat excludere sa din partid, dar câteva luni după el a transmis că revine în grupul parlamentar al AUR.

Acum figurează pe site-ul Camerei Deputaților „Fără adeziune la formaţiunea politică AUR pentru care a candidat la alegeri – din mar. 2024”. Între timp, el și-a agresat iar soția, pe numele lui fiind emis un ordin de restricție.