Demisie la vârful AUR, înainte de alegeri. A anunțat plecarea din partid din motive personale

Demisie la vârful AUR, înainte de alegeri. A anunțat plecarea din partid din motive personale
George Simion, liderul AUR. Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Timotei Onoriu și-a anunțat sâmbătă pe Facebook decizia de a înceta orice colaborare cu AUR.

„Din motive de ordin personal și având în vedere circumstanțele pe care orice observator atent al vieții politice le poate percepe, am luat decizia de a înceta orice colaborare cu partidul AUR. Această decizie vine după o perioadă de reflecție și este una asumată, în acord cu contextul actual.

Pe această cale, doresc să mulțumesc tuturor celor care mi-au arătat susținerea în diverse comunități și care au susținut partidul în campaniile trecute. Apreciez din suflet implicarea și sprijinul acordat.

Visul meu de a contribui la o societate mai bună nu se oprește aici. Voi continua să mă implic activ în sprijinirea următoarelor generații, cu scopul de a reveni la valorile primordiale și de a pune un accent mai mare pe educație și cultură”, a transmis Timotei Onoriu.

Timotei Onoriu, nepotul șefului Partidului Uniunea Națională Creștină a Romilor din România, a devenit directorul financiar al celei mai mari companii înființată de membrii AUR, a dezvăluit Newsweek în luna ianuarie. Potrivit datelor din registrul Comerțului, Onoriu este și administrator și acționar la firma înființată de AUR.

Compania numără nu mai puțin de 47 de acționari și are sediul în comuna Tunari. În comuna din nordul Bucureștiului (prelungirea Pipera), firma lui Lulea a construit deja sute de case și anunță că va ridica un complex de 40 de case în localitatea Dimieni (comuna Tunari).

Urmăriți B1TV.ro și pe
`