Declaraţiile de avere ale lui Puiu Haşotti şi Marius Spînu: VEZI ce deţin cei doi parlamentari

Declaraţiile de avere ale lui Puiu Haşotti şi Marius Spînu: VEZI ce deţin cei doi parlamentari

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) verifică averile senatorului PNL, Puiu Hașotti și deputatului PDL, Marius Spînu. Conform unor surse politice, Puiu Hașotti este verificat pentru că ar avea venituri prea mici pentru conturile pe care le deține, iar Marius Spînu pentru că ar vea conturi, imobile și mașini nedeclarate. 

Conform declaraţiei sale de avere, Puiu Haşotti are patru conturi bancare, în valoare totală de 75.000 euro şi 294.000 de lei. Valoarea indemnizaţiei încasate anual pentru postul de senator se ridică la 56.414 lei, la care se adaugă un salariu de 5.200 lei, pentru postul de conferenţiar la Universitatea Ovidius. 

Puiu Haşotti mai deţine, împreună cu soţia sa, Georgeta Haşotti, două case de locuit în Constanţa, una dintre ele fiind moştenită. Soţia senatorului liberal obţine anual un venit de 24.400 lei din postuld e bibliotecar la Muzeul de Istorie Naţională Constanţa. La acesta se adaugă suma de 10.200 euro, încasată din închirierea unei locuinţe moştenite. 

Vezi AICI declaraţia de avere a lui Puiu Haşotti 

La rândul său, Marius Spînu deţine un teren agricol de 1.000 metri patrati, cumpărat în 2005 cu ajutorul unui credit bancar, un apartament de 78 metri pătraţi, cumpărat în rate şi un autoturism marca Audi A6 cumpărat tot prin credit bancar. 

Marius Spînu are două conturi bancare, cu suma totală de 10,699 lei, la care se adauga un fond de pensii in valoare de 11.338 lei. Deputatul PDL are şi datorii. Mai precis, de 35.000 lei către o bancă, cu scadenţă anul acesta şi 8.000 euro către două personae fizice. 

La capitolul venituri, Spînu încasează annual 51.120 lei din activitatea depusă în Parlamentul României, 35.355 lei din activitatea didactică depusă la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi şi 3.006 lei din drepturi de proprietate intelectuală la aceeaşi Universitate. 

Vezi AICI declaraţia de avere a lui Marius Spînu

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seara în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)