Declarații contradictorii în PNL: Sorin Roșca Stănescu: Ni s-a transmis să nu facem amendamente la buget/Puiu Hașotti: Nu e adevărat

Publicat: 27 01. 2013, 17:35

Senatorul PNL Sorin Roşca Stănescu susţine că i s-ar fi transmis în mod „cât se poate de oficial” să nu facă amendamente la bugetul de stat pe anul 2013, în în timp ce Puiu Haşotti neagă cu vehemență cele spuse de colegul său.

Mai întâi am primit un sms prin care mi s-a spus că până vineri putem face amendamente, după care în momentul în care am cerut formularele (pentru a depune amendamente la buget, n.r.) mi s-a transmis cât se poate de oficial că ni se cere să nu facem amendamente„, a declarat Roşca Stănescu.

De cealaltă parte, Puiu Haşotti, a declarat că cele susţinute de Sorin Roşca Stănescu nu sunt adevărate, scrie Mediafax.

Nu este adevărat, chiar parlamentarii USL au primit, eu am dat sms tuturor parlamentarilor că amendamentele se depun de joi până sâmbătă„, a declarat liderul senatorilor PNL.

Proiectele de lege privind bugetul de stat şi bugetul asigurărilor sociale de stat pe 2013 au fost primite la Parlament, fiind distribuite către parlamentari, care au avut la dispoziţie o săptămâna în pentru a depune amendamente.