"De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate, fără speculaţii?" Dacian Cioloș, despre zborul la clasa Economy: Fac frecvent asta. Încă de când lucram la Comisia Europeană (FOTO)

Publicat: 08 09. 2016, 12:45

Faptul că premierul Dacian Cioloș a zburat la clasa Economy i-a făcut pe sceptici să spună că nu este decât o campanie de imagine. Șeful Executivului se apără și spune că aceasta este normalitatea, puțin cunoscută în România.

”Nici eu nu sunt confortabil cu toată discuţia asta cu clasa Economy. Eu folosesc clasa Economy încă de când lucram la Comisia Europeană. De când sunt PM am zburat de multe ori cu Economy. Dar acum cu fotografia asta (de care eu nu am ştiut înainte să o văd în presă), lumea are impresia că e campania mea de PR. De ce nu putem accepta normalitatea ca normalitate fără atâtea speculaţii?”, a comentat Dacian Cioloş pe pagina de Facebook a Vice Romania, care postase o opinie despre campania de imagine a Guvernului Cioloş, inclusiv referitoare la fotografia în care premierul apare în avion la clasa Economy.