De ce nu a mers Klaus Iohannis la dineul NATO? Simona Spătaru (USR): Cam atât de mare îi este supărarea și de aceea a refuzat dineul. După eșecul de negociere privind NATO, a preferat să dea acest mesaj (VIDEO)

Publicat: 17 07. 2024, 21:39
Senatoarea USR Simona Spătaru. Sursa foto: Simona Spătaru / Facebook

Senatoarea USR, Simona Spătaru, este de părere că motivul pentru care Klaus Iohannis nu a mers la dineul NATO este pentru că președintele ar fi supărat pentru că negocierile privind funcția la NATO au eșuat și astfel ar fi vrut să transmită acest mesaj.

Declarațiile le-a făcut în emisiunea News Pass, moderată de Laura Chiriac, pe B1 TV.

Conform unor informații apărute în presă, Klaus Iohannis ar fi zburat apoi cu avionul de la Washington la Neptun.

„Să pleci cu avionul de lux la Washington, să reprezinți România și să fugi de acolo direct la Neptun este impardonabil”

„Cam atât de mare cred că este supărarea președintelui Iohannis și de aceea a refuzat dineul, pentru că eu așa îl percep acum. În mod evident, după eșecul de negociere privind NATO, a preferat, pur și simplu, să dea acest mesaj și chiar nu s-a ferit să facă până la final gestul.

Este păcat pentru noi, ca țară, că totuși a ales, în această manieră, să plece, practic, din acest al doilea mandat de președinte al României. La Neptun o fi frumos și este bine să-ți petreci vacanța în țară, dar să pleci cu avionul de lux la Washington, să reprezinți România, și să fugi de acolo direct la Neptun este impardonabil”, a  spus senatoarea USR.