Daniel Zamfir, atac furibund la adresa lui Orban: „LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit în țara asta. Ai probleme CÂT CASA!”

Daniel Zamfir, atac furibund la adresa lui Orban: LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit în țara asta. Ai probleme CÂT CASA!

Senatorul liberal Daniel Zamfir a lansat un atac extrem de dur la adresa liderului PNL, Ludovic Orban, Ludovic Orban, după refuzul acestuia din urmă de a da detalii cu privire la locul său de muncă.

„LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit in tara asta!
Doua sentimente mă încearcă după ce am auzit ludovicul spunând că n-are ‘nicio problemă de legalitate și de moralitate’ cu privire la felul în care își obține veniturile:
Primul e de revoltă! Milioane de români își iau salariul DUCANDU-SE LA SERVICIU! Dincolo de cei 10.000 de lei pentru cele patru ore, nu crede nimeni că ludovicul făcea naveta la Târgu Mureș ca să presteze acolo.
Al doilea e de jenă, de rușine! Niciodată vreun presedinte al PNL nu a lucrat toată viața la Stat și când nu s-a mai putut, nu a fost întreținut de colegi de partid!
Nu, Ludovice! Ai o problemă majoră atât de de legalitate cât şi de moralitate! De legalitate pentru că par încasări pentru servicii neprestate, iar de moralitate sunt probleme CÂT CASA! Că nu le vezi,e, așa cum spuneam, un scuipat pe obrazul românilor oneşti! Cum poți fi primul ministru al opoziției?!?
P.S. Nu mă miră ca-i tine isonul purtătorul de cuvânt, care încasează bani grei de la partid și care evident nu vede nicio problemă de moralitate în asta…”, a scris, sâmbătă, Daniel Zamfir, pe pagina sa de Facebook.

Ludovic Orban a refuzat, vineri, într-o conferinţă de presă, să dea explicaţii cu privire la locul unde munceşte. După ce mai mulți jurnaliști au insistat pe această temă, el a încheiat rapid coferința de presă, vizibil iritat, și a plecat din sală.

„Nu vă dau niciun răspuns la această întrebare. Este dreptul meu legal să am un venit, să îmi câștig existența dintr-o activitate. Ca atare nu vă voi da niciun răspuns pe tema aceasta. Subiectul acestei conferințe de presă este cu totul și cu totul altul. Vă mulțumesc! V-am mai spus că subiectul conferinței este altul. Pe această temă nu vă voi da răspunsul astăzi. Nu am nici o problemă de legalitate sau de moralitate pe această temă”, a declarat vineri Ludovic Orban.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”