Senatorul Daniel Zamfir a fost EXCLUS din PNL: „Frustrări ale președintelui Ludovic Orban” (VIDEO)

Publicat: 28 03. 2018, 18:59

Biroul Executiv Naţional al PNL a decis miercuri excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir. Decizia a fost luată cu 25 de voturi pentru, două împotrivă şi două nule. Printre cei care i-au luat apărarea s-a numărat fostul lider liberal Alina Gorghiu.

Decizia de excluderea a venit la propunerea preşedintelui Ludovic Orban. În plus, numeroşi liberali i-au reproşat senatorului că are un plan de distrugere a partidului.

Senatorul a pus această excludere, într-o declaraţie dată presei, pe anumite „frustrări” ale lui Ludovic Orban şi a acuzat că legile pe care le face în favoarea românilor nu sunt dorite.

”Frustrări ale președintelui. Supărările vin și din afara partidului. Legea cămătăriei nu e dorită. Am spus și în partid, o spun și public, am toată convingerea că aceste legi sunt în favoarea oamenilor.

Excluderea mea trebuie să fie votată de Consiliul Național”, a afirmat Daniel Zamfir.

Senatorul a precizat că nu va rămâne prea mult în afara unui partid, precizând că a avut discuţii atât cu PSD cât şi cu ALDE.

„Am avut discuții cu colegi și de la ALDE, și de la PSD, după ce președintele a anunțat că mă dă afară. Sunt colegi care apreciază ce fac și că nu merită să rămân pe stradă”, a precizat Daniel Zamfir.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.