Noul ministru al Dezvoltării, supărat după discursul președintelui: Noi nu suntem ăștia, suntem Guvernul României!

Noul ministru al Dezvoltării, supărat după discursul președintelui: Noi nu suntem ăștia, suntem Guvernul României!
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Daniel Suciu, proaspăt devenit ministru al Dezvoltării, a criticat discursul lui Klaus Iohannis despre buget. Președintele afirmase că așa-zisul buget al investițiilor, cum l-a prezentat coaliția de guvernare, este, de fapt, bugetul rușinii naționale. Iohannis a insistat că social-democrații nu vor să facă investiții și nu au bani pentru investiții, în schimb au bani pentru ei și pentru clientela lor politică. (Detalii AICI) Președintele Klaus Iohannis a prezentat și un bilanț sumbru la doi ani de guvernare PSD-ALDE. (Detalii AICI)

”Ăștia nici nu vor să realizeze spitalele, nu vor să realizeze investiții, promit și nu fac!”, a mai spus șeful statului.

Formularea l-a supărat tare pe ministrul PSD.

”Nu cred că din poziția de președinte te poți adresa așa la acest nivel. Noi nu suntem ”ăștia”, noi suntem Guvernul României și chiar nu cred că o colaborare instituțională, fie și printr-un discurs politicianist sau într-un discurs politicianist pot să se strecoare asemenea apelative. Cred că ține de demnitatea fiecăruia cum își respectă funcția”, a spus Daniel Suciu, noul ministru al Dezvoltării Regionale, la Digi24.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`