Daniel Gheorghe (PNL): Există un interes de blat între PSD și AUR, ca Ciolacu să ajungă în turul 2 al prezidențialelor cu Simion (VIDEO)

Daniel Gheorghe (PNL): Există un interes de blat între PSD și AUR, ca Ciolacu să ajungă în turul 2 al prezidențialelor cu Simion (VIDEO)
Sursa foto: Daniel Gheorghe / Facebook

Deputatul PNL Daniel Gheorghe a declarat miercuri, pentru B1 TV, că există un blat evident între PSD și AUR deoarece Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, are un interes să ajungă în turul doi al alegerilor prezidențiale cu George Simion, contracandidatul de la AUR, singurul pe care-l poate învinge. Gheorghe a mai spus că dacă în loc de Simion ar ajunge în turul 2 Nicolae Ciucă, liderul PNL, acesta sigur l-ar învinge pe Ciolacu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Politica Zilei”, moderată de Ioana Constantin pe B1 TV.

Gheorghe: PSD are un interes să-l ducă pe Simion în turul 2

„Sunt convins că există un interes al PSD ca să-l introducă în turul 2 pe candidatul AUR. Ce mi se pare cel mai grav e iresponsabilitatea de care dă dovadă PSD în această perioadă, ținând cont că vorbim de un personaj (George Simion – n.r.) care are interdicție în două state vecine României (Ucraina și Republica Moldova – n.r.) și al cărui partid ventilează frecvent toate temele de propagandă rusești și toate narativele putiniste. Cred că ar trebui să ieșim din dinamica asta, că nu mai suntem în anul 2000, nu mai trebuie să vină nici dl Hrebenciuc, nici dl Becali să stabilească un blat în tribună, ei din fotolii și Simion de la peluză”, a declarat deputatul PNL.

Gheorghe: Ciucă va câștiga în fața lui Ciolacu

„Până la urmă, e evident pentru toată lumea – Ciolacu nu va avea nicio șansă în turul 2 în fața unui candidat ca Nicolae Ciucă. Ciucă va câștiga în fața lui Ciolacu, de aceea e această disperare a PSD de a găsi un candidat care să fie accesibil și evident că e un interes de blat între PSD și AUR, lucru care vede pentru oricine analizează atent ce se întâmplă în politică”, a mai declarat deputatul PNL Daniel Gheorghe, pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`