Daniel Fenechiu: Problemele din legea pensiilor trebuie rezolvate. Nici Marcel Ciolacu, nici altcineva nu dau pensii din buzunarul personal sau din banii partidului (VIDEO)

Daniel Fenechiu: Problemele din legea pensiilor trebuie rezolvate. Nici Marcel Ciolacu, nici altcineva nu dau pensii din buzunarul personal sau din banii partidului (VIDEO)
Foto: Daniel Fenechiu / Facebook

Problemele din legea pensiilor trebuie rezolvate, a declarat liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, vineri, la Special B1 cu Eli Roman.

Daniel Fenechiu (PNL), pe B1 TV, despre legea pensiilor

Liberalul a vorbit despre tensiunile cu social-democrații pe legea pensiilor.

„S-au înverșunat cu anumite abordări și cu anumite reglementări legale. N-au ținut cont de anumite lucruri pe care le-am spus. În fine, legea a trecut, au apărut niște probleme, care trebuie rezolvate. Cred că ele trebuie rezolvate pentru că românii, pensionarii, au nevoie de respect și echitatea trebuie să transpară prin această lege, iar acolo unde s-a greșit ministra Muncii trebuie să spună, da, domne`, s-a produs o eroare, hai să o corectăm, că vreau să vă spun că românii sunt interesați să rezolve problema, nu sunt interesați de un demers steril în care vine domnul Ciolacu și ne spune că domnia sa e bun și face, și drege”, a declarat Daniel Fenechiu.

„Pentru că, una peste alta, nici domnul Ciolacu, nici nimeni altcineva nu dă pensii din buzunarul personal, nu dă pensii din banii partidului. Banii sunt ai țării, ai românilor, iar faptul că suntem vremelnic la guvernare nu înseamnă nimic altceva decât că trebuie să facem ceea ce trebuie să facem”, a adăugat liderul senatorilor PNL.

Daniel Fenechiu, despre inițiativele PNL pentru rezolvarea problemelor din lege

„Partidul Național Liberal a introdus în circuitul legislativ două legi, una dintre ele, pe care am inițiat-o și prezentat-o public, care se referă la eliminarea inechităților din sistemul militar (…). Acolo am venit cu o soluție dorită de tot sistemul, ca pensiile să se actualizeze odată cu orice evoluție a soldelor de grad și de funcție. A fost bine primită de lumea militară, se găsește în circuitul legislativ, eu sper ca până de Ziua Armatei să putem să o avem promulgată în Monitorul Oficial (…). Separat de treaba asta, avem în dezbatere un proiect legislativ care se referă la problemele legate de grupe și de cei care au lucrat în subteran”, a continuat Daniel Fenechiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
10:51 - Victor Negrescu, despre numirea Roxanei Mînzatu vicepreședinte al Comisiei Europene: „Premierul României a înregistrat un succes pentru că a negociat acest portofoliu” (VIDEO)
10:47 - Un american a fost uimit de un oraș din România. Cum au reacționat internauții
10:40 - Klaus Iohannis: Suntem martorii unei redimensionări a polilor de putere / România nu poate pretinde un loc de frunte pe scena externă fără o administrare transparentă și eficientă a resurselor sale interne (VIDEO)
10:36 - Fitch, atenționare către țara noastră: Deficitul bugetar ridicat provoacă presiuni negative asupra ratingului României
10:29 - Ce pact a făcut Kate cu frații săi înainte de logodna regală. Relația dintre ei este foarte puternică
10:22 - „I-a distrus viața Simonei Halep!” / Acuzații grave lansate după lovitura anului în tenis
10:22 - Avocații americani implicați în „dosarul Chiles – Voinea – Bărbosu” pentru bronzul olimpic de la gimnastică au publicat fără scrupule date personale secrete ale sportivelor din România
10:21 - Un fost campion mondial și european a fost suspendat pentru că a făcut semnul crucii la Jocurile Olimpice: „Dumnezeu este numărul 1 pentru mine și asta nu se va schimba”
10:05 - Cine a fost în spatele exploziei de pagere care a ucis nouă persoane și a rănit în jur de 2.800 în Liban. Cum a fost pregătit atacul
09:52 - Restricţii de circulaţie în Ungaria din cauza inundațiilor / Se aşteaptă creşterea semificativă a debitului apelor Dunării