Daniel Fenechiu (PNL): Este cât se poate de evident că Mircea Geoană e foarte neglijent cu anturajul. În momentul în care tu te afișezi cu anumite persoane, dai un semnal (VIDEO)

Daniel Fenechiu (PNL): Este cât se poate de evident că Mircea Geoană e foarte neglijent cu anturajul. În momentul în care tu te afișezi cu anumite persoane, dai un semnal (VIDEO)
Foto: Daniel Fenechiu / Facebook

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a vorbit în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, despre controversa în ceea ce îl privește pe Mircea Geoană, referitoare la posibilele legături cu rușii.

Fenechiu a ținut să sublinieze faptul că Mircea Geoană a fost neglijent în ceea ce privește anturajul său și persoanele cu care s-a afișat.

„Asta eu cred că e o vulnerabilitate pentru România”

“Niciodată nu am spus și nu o să susțin că Geoană ar fi spion. Nu merg până acolo cu o asemenea afirmație, pentru că nu am nicio probă în sensul ăsta. Însă, este cât se poate de evident că domnul Geoană e foarte neglijent cu anturajul, și în anturajul domniei sale pot fi persoane care să aibă diverse conivențe cu putiniști, cu ruși.

Deci n-am să spun vreodată, nu pot să arunc în om cu …, însă pot spune cu certitudine din informațiile pe care le am, că un anumit tip de neglijență în a-și alege anturajul este cât se poate de evident la domnul Geoană și asta eu cred că e o vulnerabilitate pentru România.

Mă uit în trecutul domnului Geoană, îmi amintesc de Marian Vanghelie, îmi amintesc de Rizea, îmi amintesc de Omar Hayssam. Îmi amintesc de o serie de lucruri care sunt prezente în trecutul domniei sale și asta, repet, nu înseamnă că Geoană a fost un infractor, nici pe departe, dar în momentul în care tu te afișezi cu anumite persoane, dai un semnal, pentru că tu, ca președinte numești procurorii de rang înalt, președintele instanțelor importante și așa mai departe, și e un anumit tip de semnal care poate fi exploatat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:09 - Autoutilitară cuprinsă de flăcări în municipiul Suceava. De la ce ar fi pornit incendiul
23:06 - Incident la un liceu din Arad. O profesoară a rămas inconștientă minute bune, după ce o bucată de tencuială i-a căzut în cap
22:44 - Oana Florea: PNL, un partener cu care s-a putut negocia punctual orice măsură și a existat comunicare până când Iohannis a început să își bage coada în coaliție. Viitorul lui job e mai important decât stabilitatea țării (VIDEO)
22:18 - Volodimir Zelenski s-a întâlnit cu soldații care luptă în regiunea Kursk a Rusiei. Președintele Ucrainei, în vizită în Sumî, regiune din zona de graniță (FOTO, VIDEO)
22:15 - Scandal monstru la Spitalul Colentina, din Capitală. Ce ar fi pățit un pacient internat acolo
21:48 - Sancțiunea primită de un șofer prins pe DN 1 cu o viteză de 213 km/h. IPJ Sibiu: Viteza se premiază!
21:21 - Alina Gorghiu: Tăcerea nu este o soluție în cazurile de violență și hărțuire sexuală. Ministerul Justiției a elaborat un ghid care îndrumă victimele către autoritățile competente
21:19 - În câte ore parcurge un autobuz în București, un traseu cu 43 de stații. Timpul petrecut în autobuz, suficient încât să străbați drumul București-Sibiu
21:05 - Simona Spătaru, despre eventuala majorare a TVA: Totul va costa mai mult cu 30%. Aceasta este propunerea coaliției pentru a putea să își acopere o parte dintre pierderile mari pe care le-au produs în economie (VIDEO)
20:58 - Ciclonul Cassandra lovește România, după ce a făcut ravagii în Italia. Care vor fi zonele cele mai afectate din țara noastră (VIDEO)