Daniel Fenechiu (PNL): Ciolacu spune că își dorește să intre în turul 2 cu Ciucă pentru că dă bine. În esență, își dorește să intre cu Simion (VIDEO)

Publicat: 28 10. 2024, 21:24
Sursa foto: Facebook / Daniel Fenechiu

Daniel Fenechiu, liderul senatorilor PNL, a comentat în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, afirmația lui Marcel Ciolacu, potrivit căreia în turul 2 și-ar dori să intre cu Nicolae Ciucă.

Fenechiu a menționat că, deși Ciolacu se prezintă ca având o preferință pentru Ciucă, el își dorește, de fapt, să ajungă în turul 2 cu George Simion. Fenechiu a subliniat că Ciolacu va face tot ce îi stă în putință pentru ca Simion să ajungă în turul 2.

„Avem informații că în Gorj deja se lucrează la povestea asta”

De asemenea, el a exprimat convingerea că finala alegerilor va fi între Ciucă și Ciolacu, anticipând că Ciucă ar putea deveni viitorul președinte al României.

“Un clasic al unei perioade mai vechi spunea că vorba e dată omului ca să își ascundă gândul. Eu sunt convins că domnul Ciolacu arde de nerăbdare să intre cu Nicolae Ciucă în turul 2, e cool să spună că își dorește cu Nicolae Ciucă. Ciolacu știe foarte clar că Nicolae Ciucă îl spulberă în turul 2 și spune că își dorește cu Nicolae Ciucă pentru că de bine. Ciolacu, în esență, își dorește să intre cu Simion și eu cred că va face tot ce depinde de el și de cei care îi sunt apropiați ca Simion să intre în turul 2. Așa cred eu.

Sunt 20.000 de secții. Există teorii care spun că PSD-ul va da în fiecare secție de vot un număr de voturi AUR-ului. Avem informații că în Gorj deja se lucrează la povestea asta. La mine, în Bacău, de exemplu, înțeleg că nu se lucrează la povestea asta pentru că nu toți PSD-iștii intră în această combinație. Deci noi discutăm speculații în momentul de față.

E posibil ca ce spun eu astăzi, în momentul ăsta, să nu fie un adevăr, să fie pur și simplu o speculație. Vom vedea după alegeri. Eu cred că finala va fi Ciucă-Ciolacu și cred că Ciucă va fi viitorul președinte al României. Așa cred eu”.