Daniel Fenechiu: Nu mai e niciun dubiu pentru nimeni că Marcel Ciolacu va candida. Jocul de glezne din PSD a fost o chestiune strategică (VIDEO)

Daniel Fenechiu: Nu mai e niciun dubiu pentru nimeni că Marcel Ciolacu va candida. Jocul de glezne din PSD a fost o chestiune strategică (VIDEO)
Foto: Daniel Fenechiu / Facebook

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a vorbit despre alegerile prezidențiale, vineri, la Știrile B1 TV prezentate de Alex Vlădescu, și s-a arătat de părere că „nu mai e niciun dubiu pentru nimeni că Marcel Ciolacu va candida”.

Daniel Fenechiu (PNL), pe B1 TV: Jocul de glezne din PSD a fost o chestiune strategică

Liderul senatorilor PNL spune că se știa de multă vreme că liderul PSD va candida la Președinția României.

„Eu cred că nu mai e niciun dubiu pentru nimeni că Marcel Ciolacu va candida. Este o informație pe care o avem de mai multă vreme. Jocul de glezne care s-a întâmplat în Partidul Social Democrat, «uite, candidatul e Marcel, nu, că va fi Grindeanu, poate apare totuși Geoană»”, a fost o chestiune strategică”, a declarat liberalul.

Daniel Fenechiu: Probabil că Marcel Ciolacu și-a dorit puțin să fie rugat să candideze

„Nu cunosc rațiunile interne ale acestui joc, însă probabil că Marcel Ciolacu și-a și dorit puțin să fie rugat să candideze, în raport de împrejurarea că se știe că la PSD toți cei care au candidat și nu au câștigat ulterior au fost înlocuiți din funcția de președinte”, a continuat Daniel Fenechiu.

„Cred că de data asta lucrurile vor fi diferite. Marcel Ciolacu încearcă să se branduiască ca un potențial prim-ministru și merge pe ideea că, dacă va candida și cumva nu va câștiga, acesta nu este un motiv care să ducă la decapitarea domniei sale. Sunt niște jocuri interne extrem de interesante, cu evoluții diverse, și prin urmare așteptăm și noi să fie astăzi propus, să fie validat de Congresul PSD din 24 august și să vedem la momentul campaniei cum vor evolua lucrurile”, a mai spus liderul senatorilor PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`