Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)

Daniel Fenechiu: Marcel Ciolacu a pierdut foarte multe procente. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion (VIDEO)
Foto: Daniel Fenechiu / Facebook

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a vorbit despre alegerile prezidențiale, marți, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că liderul și candidatul PSD, Marcel Ciolacu, „Marcel Ciolacu a pierdut de la începutul sondajelor până acum foarte multe procente, a ajuns la 20 și un pic”.

Daniel Fenechiu (PNL), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

Liderul Grupului PNL din Senat a fost întrebat despre acuzațiile lansate de liberali la adresa PSD și AUR.

„E o strategie mai veche de a susține un candidat pe care îl poți bate în turul 2 (…). Marcel Ciolacu a pierdut de la începutul sondajelor până acum foarte multe procente, a ajuns la 20 și un pic. În contextul în care îi dă voturi lui Simion, e posibil să avem o finală Ciucă – Simion, ceea ce, una peste alta, ar fi o chestiune pe care PSD ar merita-o dacă face așa ceva”, a declarat Daniel Fenechiu.

Daniel Fenechiu: Eu cred că finala va fi Ciolacu – Ciucă, iar câștigătorul finalei va fi Nicolae Ciucă

Liderul senatorilor PNL s-a arătat de părere că Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă sunt candidații care vor intra în turul 2 la alegerile prezidențiale, iar Nicolae Ciucă va fi câștigător.

„Lăsând la o parte probabilistica, pentru că în momentul de față nu avem certitudini, avem doar scenarii, eu cred că finala va fi Ciolacu – Ciucă, iar câștigătorul finalei va fi Nicolae Ciucă, care va beneficia de cutuma votării în turul 2 a dreptei”, a mai spus Daniel Fenechiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`