Daniel Fenechiu, despre postul de comisar european: Ciolacu l-a propus pe Negrescu fără să aibă o discuție cu noi. Bănuiesc că declarația are în vedere Congresul PSD. PNL are mai multe variante de propunere (VIDEO)

Daniel Fenechiu, despre postul de comisar european: Ciolacu l-a propus pe Negrescu fără să aibă o discuție cu noi. Bănuiesc că declarația are în vedere Congresul PSD. PNL are mai multe variante de propunere (VIDEO)
Foto: Daniel Fenechiu / Facebook

Liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu, a vorbit despre postul de comisar european al României, joi, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și spune că liberalii au „mai multe variante de propunere”.

Daniel Fenechiu, pe B1 TV, despre postul de comisar european

Întrebat despre declarația premierului, liderul senatorilor PNL a spus: „Domnul Ciolacu a ieșit cu această propunere, cu domnul Negrescu, fără să aibă o discuție cu noi, dar în declarația pe care ați prezentat-o a informat că va avea discuții cu președintele Nicolae Ciucă și cu Președintele României, domnul Klaus Iohannis, și eu cred că în momentul în care vor avea loc acele discuții vom afla mai multe.”.

„Pentru că sunt în curs discuții concrete pe portofolii și nu este doar domnul Negrescu singura opțiune a României. Bănuiesc că declarația domnului Ciolacu are în vedere Congresul PSD din data de 24, adică peste două zile, și cred că domnul Ciolacu vrea să ajungă la congres cu, să zic așa, prezumția faptului că PSD va avea și comisarul european. Ce va fi vom vedea. Eu cred că rațiunea își va spune cuvântul. Mai este și poziția președintei Comisiei Europene, care are un cuvânt de spus. Pe de altă parte, va trebui să facem două propuneri. Persoana trebuie să fie agreată”, a continuat liberalul.

Daniel Fenechiu: PNL are mai multe variante de propunere

Întrebat dacă PNL are o propunere de comisar european, Daniel Fenechiu a răspuns: „Sigur că da, dar o să o facă președintele Ciucă, nu Daniel Fenechiu. Partidul Național Liberal are chiar mai multe variante de propunere și fiți sigură că domnul Nicolae Ciucă, președintele nostru, în discuția cu domnul Ciolacu va face propunerea noastră”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`