Daniel Constantin (PNL), despre moțiunea de cenzură inițiată de USR: „Stângăcie, imaturitate politică” (VIDEO)

Daniel Constantin (PNL), despre moțiunea de cenzură inițiată de USR: Stângăcie, imaturitate politică (VIDEO)
Foto: Facebook @ Daniel Constantin

Deputatul PNL Daniel Constantin a acuzat-o în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu pe Elena Lasconi de imaturitate politică după ce i-a invitat pe liberali să semneze o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciucă:

„Eu nu pot să le încadrez decât într-o zonă de stângăcie politică, de imaturitate dacă vreți. Este adevărat că cel puțin dacă ne referim la moțiunea de cenzură este un demers politicianist care încearcă să speculeze un anumit moment politic.

Încearcă să bage capul în această poză, dar este o chestiune de imaturitate politică, pentru că dacă  vrem să fim maturi și să lansăm proiecte serioase, în locul doamnei Lasconi aș fi provocat o discuție ce facem după data de 1 decembrie, cum reușim ca forță de dreapta care promovează măsuri de dreapta să se așeze la aceeași masă cel puțin în susținerea ideilor dacă nu în formarea unei coaliții”.

Daniel Constantin a mai precizat că este normal ca PNL să rămână la guvernare pentru a nu arunca țara în instabilitate politică:

„E o chestiune absolut normală. PNL-ul ca și răspuns la moțiunea de cenzură are această responsabilitatea de a nu arunca țara din punct de vedere administrativ în haos. Rămânem fără să existe un acord politic, fără să existe un pact. Politic nu cred că se mai pune problema de o înțelegere pentru că suntem într-o perioadă în care PSD nu față de PNL, dar față de opinia publică trebuie să aducă foarte multe explicații față de această opinie generală care s-a format cu privire la implicarea în ultimele evenimente”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`