Daniel Constantin, despre posibilitatea ca Iohannis să candideze la Senat din partea PNL: Mi se pare că e un zvon, deocamdată. La ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta (VIDEO)

Publicat: 16 09. 2024, 22:04
Foto: Facebook @ Daniel Constantin

Deputatul PNL, Daniel Constantin, a comentat într-o intervenție în emisiunea Bună, România, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, pe B1 TV, scenariul potrivit căruia președintele Klaus Iohannis să demisioneze de la Palatul Cotroceni, să se înscrie în Partidul Național Liberal și să deschidă lista pentru Senat a partidului.

„Nu a fost nicio discuție în sensul acesta”

Fostul ministru al Agriculturii este de părere că e doar un zvon, deocamdată.

“Mi se pare că este un zvon, deocamdată. Eu, mărturisesc, că cel puțin la ședințele la care eu am participat, nu a fost nicio discuție în sensul acesta.

În momentul în care va exista o discuție, poate mâine, când vom avea o ședință sau în zilele următoare, putem să comentăm mai mult”.

„Au fost precedente în sensul acesta”

Daniel Constantin a fost întrebat dacă i s-ar părea o idee bună să se întâmple acest lucru.

“Știrea este prea proaspătă, ca să pot să exprim o părere, n-am aprofundat, dar mă uitam de când a apărut această știre, de câteva ore, la ce s-a întâmplat în trecut și dacă vă amintiți, în 1996, președintele Iliescu a candidat pentru un loc în Parlamentul Româniein, nu-mi mai amintesc dacă a fost Cameră sau Senat. În 2016, fostul președinte Băsescu a candidat și a devenit senator.

Adică au fost precedente în sensul acesta. Nu știu dacă e bine sau rău. Cred că românii, dacă vor merge la vot, vor decide dacă e bine sau rău. Acum nici nu știu dacă se va ajunge la asta”.