Daniel Ciungu: Este responsabilitatea noastră, a forțelor de dreapta, și PNL, și USR, să ne asigurăm că în turul 2 intră, din punctul nostru de vedere, candidatul Nicolae Ciucă (VIDEO)

Publicat: 25 10. 2024, 15:24
Sursa foto: Facebook @Daniel Ciungu

Daniel Ciungu (PNL) a vorbit despre alegerile prezidențiale, vineri, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că și USR ar trebui să îl susțină pe Nicolae Ciucă astfel încât forțele de dreapta să se asigure că vor fi reprezentate în turul 2.

Daniel Ciungu (PNL), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

„Dacă ne uităm, primul loc va fi, pentru turul 1, Marcel Ciolacu, pentru locul 2 se dă lupta – asta e realitatea. Urmează o lună de campanie. Simion, după această mișcare a CCR cu scoaterea lui Șoșoacă, dintr-odată a devenit un favorit”, a spus Daniel Ciungu.

„Cred eu că este responsabilitatea noastră, a forțelor de dreapta din România, și PNL, și USR, să ne asigurăm că în turul 2 intră, din punctul nostru de vedere, candidatul Ciucă, pentru că este nu doar partidul PNL mult mai puternic în țară decât este USR, și o vedem în rezultatele de la europarlamentare și locale, dar la fel, din punctul nostru de vedere, președintele nostru, Nicolae Ciucă, are o prestanță, o anvergură, o capacitate profesională, un istoric profesional, atât în Armată, cât și ca premier, că poate să facă lucrul acesta. La doamna Lasconi am văzut o serie de greșeli, le-aș numi, nu doar gafe, ci greșeli serioase, legate și de partea de Armată, și de siguranță, și de tot felul de teme”, a continuat liberalul.

Daniel Ciungu: Trebuie să ne concentrăm cu toții împreună pentru Nicolae Ciucă

„Sunt alegători în cele două spectre, să spunem, la PNL și la USR, care ar putea să voteze candidatul celuialt. E evident și (…) cred că trebuie să ne concentrăm cu toții împreună pentru Nicolae Ciucă”, a mai declarat liberalul Daniel Ciungu.