Daniel Buda: Sunt șocat de ceea ce s-a întâmplat în PE din cauza Dianei Șoșoacă / Pentru prima dată, agricultura a fost pusă la loc de cinste în discursul Ursulei von der Leyen (VIDEO)

Daniel Buda: Sunt șocat de ceea ce s-a întâmplat în PE din cauza Dianei Șoșoacă / Pentru prima dată, agricultura a fost pusă la loc de cinste în discursul Ursulei von der Leyen (VIDEO)
Sursa foto: Daniel Buda / Facebook

Eurodeputatul PNL Daniel Buda a comentat situația de pe scena politică europeană, joi, la Știrile B1 TV prezentate de Alex Vlădescu, și s-a arătat „șocat de ceea ce s-a întâmplat în Parlamentul European din cauza doamnei Șoșoacă”.

Daniel Buda (PNL), pe B1 TV, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă

Liberalul s-a arătat „șocat” de scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European.

„Sunt șocat de ceea ce s-a întâmplat în Parlamentul European din cauza doamnei Șoșoacă. Este un sentiment de rușine pe care greu îl poți descrie, în condițiile în care am avut parte de poate cel mai trist moment de când sunt eu europarlamentar. Au mai fost aici europarlamentari extremiști, care n-au fost de acord cu diverse lucruri, dar niciodată nu s-a întâmplat ce s-a întâmplat acum cu doamna Șoșoacă și pur și simplu sunt, repet, siderat, tulburat de acest eveniment”, a declarat Daniel Buda.

Ce a spus despre Ursula von der Leyen

Parlamentul European votează, joi, pentru a o reconfirma pe Ursula von der Leyen la șefia Comisiei Europene.

„Sigur că este un moment important pentru ceea ce înseamnă viitorul Uniunii Europene, viitorul Europei, viitorul la nivel mondial, pentru că discutăm de ceea ce înseamnă asigurarea stabilității la nivelul Comisiei Europene, un vot extrem de important pentru doamna Ursula von der Leyen (…). Cu toții am ascultat discursul doamnei Ursula von der Leyen, dar a venit cu zeci de măsuri pe care și le-a asumat în spațiul public, plecând de la ceea ce înseamnă securitatea socială, securitatea la nivelul Uniunii Europene, agricultura. Pentru prima dată a fost agricultura pusă, să spun așa, la loc de cinste în discursul dânsei”, a declarat Daniel Buda.

„O chestie foarte, foarte importantă care a fost, de asemenea, lansată de doamna Ursula von der Leyen a fost cea legată de criza locuințelor, o criză care macină tot mai mult în Uniunea Europeană, și anume faptul că tinerii, în special ei, dar și populația în general are acces tot mai greu la o locuință. Aspecte legate de ceea ce înseamnă sănătatea mintală, pentru prima dată, iată, se recunoaște într-un discurs public de această manieră faptul că sunt tot mai mulți cei care stau în fața calculatorului ș.a.m.d.”, a adăugat eurodeputatul PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`