Daniel Buda (PNL): Ciolacu voia să elimine cota unică de impozitare. Noi ne dorim stabilitate și predictibilitate (VIDEO)

Daniel Buda (PNL): Ciolacu voia să elimine cota unică de impozitare. Noi ne dorim stabilitate și predictibilitate (VIDEO)
Sursa foto: Daniel Buda / Facebook

Liberalul Daniel Buda a declarat vineri, pentru B1 TV, că românii vor decide la alegerile parlamentare dacă guvernarea se va menține în actuala formulă și din 2025. El a ținut, totuși, să precizeze că PNL e partidul care susține mediul de afaceri și predictibilitatea în economie, spre deosebire de PSD care vrea impozitul progresiv.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu pe B1 TV.

Daniel Buda (PNL), critici pentru PSD înainte de alegerile parlamentare

„Nu PSD-ul împarte puterea, puterea o împart românii. Haideți să așteptăm până după alegeri, să vedem ce ne spun românii și vom găsi cele mai bune formule ca România să fie mai departe guvernabilă, iar PNL-ul fie că va fi la guvernare, fie că va fi în opoziție, va avea un cuvânt de spus în ce privește politicile viitoare. Românii știu cum să voteze și cum să echilibreze această împărțire a puterii, așa încât să păstrăm un echilibru la nivel național și să nu fim în situația, Doamne ferește!, a celor din Bulgaria sau mai nou uitați-vă în Franța”, a declarat Daniel Buda.

El a mai spus că PSD-iștii s-ar bucura ca George Simion, liderul AUR, să ajungă în turul 2 al prezidențialelor, deoarece doar așa candidatul lor, Marcel Ciolacu, ar avea șanse să câștige.

Buda a amintit apoi de declarațiile recente ale liderului social-democrat Mihai Tudose, care nu a exclus o viitoare guvernare cu AUR.

Daniel Buda a mai ținut să precizeze faptul că „Dl Ciolacu dorea să elimine cota unică de impozitare, de aceea oamenii trebuie să știe că PNL e partidul celor care sunt în mediul de afaceri și că ne dorim stabilitate și predictibilitate”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`