Daniel Breaz: Rareș Bogdan a precizat foarte clar că nu s-a pus problema susținerii de către PNL a lui George Simion dacă intră în turul 2 (VIDEO)

Publicat: 24 10. 2024, 13:28
Sursa foto: Breaz Daniel - Facebook

Rareș Bogdan a precizat foarte clar că nu s-a pus problema susținerii de către PNL a lui George Simion dacă intră în turul 2, a declarat liberalul Daniel Breaz, joi, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Daniel Breaz (PNL), pe B1 TV, despre alegerile prezidențiale

Întrebat despre discuția dintre Rareș Bogdan și Gigi Becali, Daniel Breaz a spus: „Cred că domnul Rareș Bogdan a fost foarte clar în ceea ce a spus, că a avut loc o discuție telefonică, și a precizat foarte, foarte clar că nu s-a pus problema susținerii de către PNL a domnului Simion dacă intră în turul 2, deci Rareș Bogdan a explicat foarte clar care a fost discuția și că domnul Becali, dacă nu ar fi intrat în joc în această campanie electorală alături de George Simion, l-ar fi susținut – și a și explicat motivele – pe domnul Nicolae Ciucă pentru o candidatură la Președinția României. Cred că s-a închis acest subiect, chiar dacă colegii de la PSD vor să pară că au fost alte tipuri de discuții”.

„Domnul Becali este un tip serios, un tip care e credincios. A făcut, am văzut, foarte multe declarații în ultimele zile, dar nu trebuie toate declarațiile pe care le-a făcut domnul Becali să le luăm ca fiind niște declarații sincere și că exact așa stau lucrurile. Sunt declarațiile dânsului, putem să le interpretăm cum dorim, dar eu îl respect pe domnul Becali, e un tip credincios, a intrat într-o competiție electorală. La un moment dat spunea, în urmă cu câțiva ani de zile, că nu o să mai facă niciodată politică, dar se mai schimbă lumea”, a adăugat Daniel Breaz.