Daniel Breaz, întrebat dacă sunt foști membri PSD pe listele AUR: Cu siguranță sunt anumiți oameni impuși. Hrebenciuc e specialist la astfel de negocieri, la astfel de jocuri de culise (VIDEO)

Publicat: 28 10. 2024, 15:48
Sursa foto: Breaz Daniel - Facebook

Daniel Breaz (PNL) a vorbit despre alegerile parlamentare, luni, pe B1 TV, la „Politica Zilei” cu Ioana Constantin, și s-a arătat de părere că pe listele AUR ar putea exista câteva persoane care au făcut parte din PSD.

Daniel Breaz (PNL), pe B1 TV: Hrebenciuc e specialist la astfel de negocieri, la astfel de jocuri de culise

Întrebat dacă se găsesc pe listele AUR foști sau actuali membri ai PSD, Daniel Breaz a spus: „Acest lucru se va dovedi după ce se vor încheia alegerile și vom vedea care sunt migratorii imediat după încheierea alegerilor în Parlament și ce majorități se vor forma, și atunci ne vom da seama cu exactitate dacă au fost – și cu siguranță sunt anumiți oameni impuși sau negociate pozițiile respective, de senatori, de deputați, pe listele AUR, încât să fie eligibili și care câțiva au făcut parte din PSD, iar domnul Hrebenciuc e specialist la astfel de negocieri, la astfel de jocuri culise, și vedem că din în ce mai multe întâlniri ies la iveală ale domnului Hrebenciuc”.

„Domnul Becali, am comentat foarte mult declarațiile dânsului, (…) e un tip care spune sincer ceea ce știe, ceea ce are în minte, el exprimă public în gura mare, la televizor. Se vor dovedi aceste chestiuni după finalizarea alegerilor și atunci vom ști exact câți au fost și câți s-au dus în cealaltă parte”, a adăugat Daniel Breaz.