Daniel Băluță: „Salut deschiderea către dialog anunțată de către primarul general” / Nicușor Dan: „Suntem parteneri. Când vine cu avizele, dăm autorizație pentru Unirii”

Daniel Băluță: Salut deschiderea către dialog anunțată de către primarul general / Nicușor Dan: Suntem parteneri. Când vine cu avizele, dăm autorizație pentru Unirii
Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță (PSD), salută deschiderea către dialog anunțată de primar general Nicușor Dan și spune că va continua implementarea etapelor necesare pentru consolidarea planșeului de la Piața Unirii, în conformitate cu modalitatea aleasă de primarul general.

Mesaj transmis de Daniel Băluță despre planșeul din Piața Unirii

„Salut deschiderea către dialog anunțată de către domnul primar general Nicușor Dan, care vine în întâmpinarea mesajelor publice pe care le-am transmis în toată această perioadă, legată de procedura de autorizare a lucrărilor atât de necesare pentru punerea în siguranță a planșeului peste râul Dâmbovița, din zona Pieței Unirii.

Vom continua implementarea acestor etape în conformitate cu modalitatea aleasă de primarul general pentru finalizarea acestui proces, astfel încât împreună să reușim să oferim cea mai bună soluție, din perspectiva legală, pentru lucrările de consolidare din centrul Capitalei”, susține primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, miercuri seara, într-o postare pe Facebook.

Nicușor Dan spune că va autoriza rapid lucrările când vor fi gata avizele

La rândul său, Nicușor Dan a anunțat că rămâne prieten cu Primăria Sectorului 4 și că în momentul în care va obține toate avizele, Primăria Generală va autoriza începerea lucrării la planșeul din Piața Unirii.

„Daniel Băluță, din păcate a găsit banii, dar n-a venit cu documentația. Să aibă proiect și o să vină cu avizele și imediat îi dăm autorizația”, spune Dan. „Noi avem o hotărâre de Consiliu General care prevede că suntem parteneri și că în cadrul acestui parteneriat primăria sectorului 4 și găsește banii și vine cu documentația. Din păcate a găsit banii, dar n-a venit cu documentația, așteptăm să vină”, spune Nicușor Dan, potrivit stiripesurse.ro.

Întrebat dacă PMB și PS4 sunt parteneri în acest proiect, Nicușor Dan afirmă: „Da, da, atât timp cât avem un act”.

De asemenea, el spune, întrebat când ar putea fi deschis șantierul: „Întrebați-l pe dl. Băluță când în stare să găsească, să aibă proiect și o să vină cu avizele și imediat îi dăm autorizația”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră