Daniel Băluță, despre scenariul retragerii PNL de la guvernare: „Nu există o justificare rațională pentru decizii de genul acesta intempestive și ușor isterice” (VIDEO)

Daniel Băluță, despre scenariul retragerii PNL de la guvernare: Nu există o justificare rațională pentru decizii de genul acesta intempestive și ușor isterice (VIDEO)
Sursa foto: Captura video

Daniel Băluță, prim-vicepreședinte al PSD și primar al Sectorului 4 a precizat într-o intervenție pentru B1 TV că dacă PNL decide să se retragă din Guvern, atunci Marcel Ciolacu își va da demisia. El a justificat gestul prin faptul că stabilitatea politică este asigurată de o coaliție.

“Primul lucru pe care îl facem într-o asemenea situație, domnul prim-ministru Marcel Ciolacu a anunțat deja lucrul acesta, își va da demisia, așa este normal. Este normal și firesc într-o asemenea situație să se întâmple așa.

Stabilitatea este asigurată de o coaliție, or odată ce coaliția dispare, niște parteneri integrii și corect din punctul acesta de vedere trebuie să ia o astfel de decizie”.

Daniel Băluță a calificat posibila decizie a liberalilor care urmează să fie discutată miercuri în partid drept una “intempestivă și ușor isterică, generată și venită de nicăieri”.

“Avem un termen de șase luni, vin alegerile la termen. Este un guvern demisionar și acesta poate să își facă datoria până la alegeri pentru că mai sunt două luni. Inclusiv din punct de vedere tehnic nu există o justificare rațională pentru decizii de genul acesta intempestive și ușor isterice, generate și venite de nicăieri”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`