Viorica Dăncilă şi majoritatea liderilor PSD au fugit de presă şi protestatari la finalul CEx-ului: Maşina în care se afla Gabriela Firea, blocată de manifestanţii nervoşi

Publicat: 29 07. 2019, 22:49
Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Liderii PSD, în fruntea cu Viorica Dăncilă, au fugit de presă şi au ales să părăsească sediul partidului din Băneasă pe o uşă lăturalnică pentru a nu se lovi de protestatarii furioşi care au venit să îi tragă la răspundere pentru eşecul autorităţilor care a dus la tragedia de la Caracal.

Ședinţa a durat aproximativ trei ore, iar Viorica Dăncilă nu a făcut declaraţii nici la sosire, nici la plecare. Majoritatea liderilor PSD, inclusiv premierul Viorica Dăncilă, au plecat de la ședință pe la o ieșire laterală.

Printre puținii PSD-iști care au ieșit pe la intrarea centrală a fost Gabriela Firea, care a fost luată la întrebări de protestatarii prezenți. Mai mult maşina acesteia a fost blocată de manifestanţii furioşi şi a fost nevoie de intervenția unui jandarm pentru a debloca ieșirea din curte.

„Dacă aveți copii acasă? Puneți-vă în locul părinților. Dormiți bine? Vă simțiți bine?”, i-au strigat protestatarii Gabrielei Firea.

Protestatarii au venit la sediul PSD cu un afiș pe care scria „Voi le-ați ucis!!!”.

La sosirea premierului Dăncilă aceştia i-au strigat: „E în siguranţă fiul dumneavoastră la Curtea de Conturi?”(Detalii AICI)