Dan Șova, după ce a scăpat de arestul preventiv: Cred că au înțeles colegii

Publicat: 25 03. 2015, 14:46
Foto: B1 TV

După respingerea de către parlamentari a cererii DNA  privind arestarea preventivă a senatorului PSD Dan Șova, acesta a declarat, miercuri, că „au înțeles colegii faptul că un proces se desfășoară în instanță”. De asemenea el a mai spus că așteaptă să se apere în fața judecătorilor, informează Mediafax.

„Cred că au înțeles colegii parlamentari, un proces se defășoară în instanță. Aștept să trimită cineva dosarul în instanță, pentru a putea să mă apăr acolo în fața judecătorilor”, a spus Șova, după ce parlamentarii au votat respingerea arestării preventive.

Senatorul PSD a refuzat să răspundă dacă s-a luat o decizie în PSD pentru ca toate cererile justitiei să fie avizate favorabil.

Înainte de vot, Dan Șova a cerut în Parlament, să i se acorde dreptul de a se apăra în libertate, cerând parlamentarilor să respingă cererea DNA. (Detalii AICI)

Senatorii au respins, miercuri, cererea DNA de arestare preventivă a senatorului Dan Șova, cu 79 de voturi pentru, 67 contra și 5 abțineri. (Detalii AICI)