Dan Șova, destituit din funcția de purtător de cuvânt al PSD. Victor Ponta: Să se ducă la Muzeul Holocaustului să vadă ce s-a întâmplat

Publicat: 07 03. 2012, 13:06
Foto: puterea.ro

Dan Șova a fost eliberat de Victor Ponta din funcția de purtător de cuvânt al PSD după gafa referitoare la Holocaustul din România.

În plus, liderul PSD a mai anunţat că postul va rămâne vacant şi că de relaţia cu presa se va ocupa personal, scrie Evenimentul Zilei.

Dan Şova a făcut o mare gafă. Am exprimat un punct de vedere al PSD-ului care este în totalitate în dezacord cu tot ceea ce a spus domnul Şova. Astăzi l-am anunţat că nu mai activează ca purtător de cuvânt al partidului până când nu pleacă la Washington la Muzeul Holocaustului să vadă cu ochii lui tot ceea ce s-a întâmplat” a spus Ponta.

Dan Şova şi-a cerut scuze public, după ce a afirmat la un post public de televiziune că Holocaustul nu a avut loc pe teritoriul României. Totuși, Ponta consideră că scuzele nu sunt suficiente.

Nu a avut nicio scuză pentru ce a spus. Singura scuză pe care o putem accepta este că a dat un răspun stupid la o întrebare” , a precizaat Ponta.

Vezi AICI afirmațiile lui Dan Șova despre Holocaustul din România

Victor Ponta îl sancționează pe Dan Șova

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />