Dan Ionescu: PSD e mort, deşi nu i-a fost redactat certificatul de deces. PSD e prea mare ca să îşi dea seama că se stinge cu fiecare zi care trece

Dan Ionescu: PSD e mort, deşi nu i-a fost redactat certificatul de deces. PSD e prea mare ca să îşi dea seama că se stinge cu fiecare zi care trece

Partidul Social Democrat (PSD) este un partid mare care deține în momentul de față majoritatea parlamentară, aflându-se la putere.

Jurnalistul Dan Ionescu scrie într-un articol pe Adevărul că PSD se pregătește să moară, chiar dacă încă nu i-a fost redactat certificatul de deces.

PSD e un partid mare, rumen în obraji şi bine împlinit la trup. Dar nu a făcut sport şi nu a mâncat sănătos în ultimii 25 de ani, ba chiar s-a dedat la excese, terenuri după ora 12 noaptea, retrocedări de păduri şi partide de vânătoare, colesterol financiar, totul pantagruelic, până când a dat într-o boală auto-imună. Celule albe au fost excluse din partid una câte una. Nu mai există nimeni care să lupte, să spere. Degeaba se dă Victor Ponta cu usturoi pe tălpi, bea elixiruri peste elixiruri şi aşteaptă minuni. PSD e mort, deşi încă nu i-a fost redactat certificatul de deces”, a scris acesta.

Jurnalistul mai notează faptul viitorul nu mai există pentru PSD.

PSD nu ştie că moare pentru că Valeriu Zgonea mai are un birou la Palatul Parlamentului. Aşa au păţit şi alţii înaintea lor. SPP stă cu ei până în ultima zi pentru că aşa e legea. Îi însoţeşte şi la DNA dacă e nevoie. Dar semnele puterii nu sunt cele pe care le exerciţi atunci când ai puterea, ci perspectiva de a câştiga viitoarele alegeri. Ori PSD tocmai s-a enclavizat în jurul lui Ponta pentru că problemele lui sunt şi ale lor. Dar nu înţeleg că nu sunt şi ale noastre”, mai scrie acesta.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`