Dan Diaconescu spune că PPDD-ul va susține omul, partidul sau partidele care îi vor aduce funcția de președinte

Dan Diaconescu spune că PPDD-ul va susține omul, partidul sau partidele care îi vor aduce funcția de președinte

Președintele fondator al PPDD, Dan Diaconescu, a declarat, luni, într-o intervenție telefonică pentru emisiunea ”Aktulitatea”, difuzată de B1 TV, că el nu dorește o alianță cu PSD, ci cu oricare partid care îi va garanta victoria în cursa prezidențială.

”PSD-ul are nevoie de noi în 30 și ceva de județe. Pe de altă parte, PDL-ul, PNL-ul au nevoie de noi în 15 județe. Noi am spus că ne conducem partidul foarte transparent, dar sunt situații în anumite județe în care orice vot de-al unui consilier de-al nostru înclină balanța într-un fel sau altul. Asta, după decesul USL-ul. Este un moment în care consilierii PPDD au și eu ocazia să spună stop hoților. Eu am spus așa >”, a declarat Diaconescu.

Dacă mâine alianța DA îmi promite că introduce votul obligatoriu la 2 noiembrie, merg până în pânzele albe cu alianța DA. Dacă domnul Ponta se jură că introduce votul obligatoriu, e una din cererile noastre, ale PPDD-ului, vom înclina balanța către unii sau către alții”, a completat liderul PPDD.

Președintele PSD Victor Ponta a declarat, luni, la ieșirea din ședința alianței PSD-UNPR-PC, la care a participat și Dan Diaconescu, că s-a discutat și o posibilă aliere cu PPDD și că s-ar putea face acest lucru la nivel local și la nivel parlamentar. (Detalii AICI)

Dan Diaconescu speră să primească sprijin la prezidențiale din partea PSD

Urmăriți B1TV.ro și pe
`