Dan Diaconescu: Oamenii din USL încă nu se ceartă, o vor face abia după ce se vor înfrupta din ciolan

Publicat: 20 12. 2012, 22:03

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a declarat, joi seară, într-o intervenție telefonică pe B1 TV, că liderii din USL nu se vor certa „chiar acum”, deoarece ”nu s-au înfruptat încă din ciolan”.

Nu știu dacă se ceartă oamenii din USL chiar acum, încă nu s-au înfruptat din ciolan, atunci sigur se vor certa. Se vor certa cu siguranță când vor trebui să desemneze candidatul la președinție. Cred că și PSD și PNL vor avea candidat propriu”, a declarat Diaconescu.

Acesta a spus că vede mai degrabă o guvernare PSD-PDL-UDMR plus minorități.

Nu uitați de pactul de coabitare, să nu trecem așa ușor peste el, el a fost semnat, domnul Băsescu și domnul Ponta sunt de acord să guverneze, să se respecte între ei împreună cu cei din subordine. Nu uitați că domnul Crin nu a semnat așa ceva și deci, se prefigurează un Guvern Ponta 2, dar mai bun decât Boc 3 sau 4. Cred că domnul Ponta este mai ascultător decât Boc față de Băsescu”, a completat acesta.

Întrebat dacă ar fi dispus PPDD-ul să dialogheze cu PSD-ul pentru o majoritate parlamentară, Diaconescu a spus că ar fi de acord, însă ar avea o singură soluție: ”fără Victor Ponta”.

Dan Diaconescu: Să nu uităm că pactul de coabitare a fost semnat de Băsescu și de Ponta, nu și de Antonescu

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: