Dan Diaconescu: În Târgu Jiu s-a instalat teroarea peste cetățeni. Toți îmi spun că mă vor vota, dar le este frică să recunoască

Publicat: 05 11. 2012, 10:36

Liderul Partidului Poporului, Dan Diaconescu, s-a prezentat, luni, la DNA pentru a da explicaţii cu privire la licitaţia pentru preluarea a 54,8% din acţiunile Oltchim, după ce a oferit 45 milioane de euro, cel mai mare preţ, pentru titlurile deţinute de stat, deşi nu a dovedit că deţine această sumă.

Acesta a venit însoţit de doi avocaţi, afirmând că nu ştie pentru ce a fost chemat la DNA.

Diaconescu a mai afirmat că este a 52-a prezență a sa la sediul Direcției Naționale Anticorupție și că Remus Vulpescu, că acesta este un om cu serioase „labilități psihice”.

Liderul PPDD a mai declarat că în Târgu Jiu, orașul în care va candida la alegerile parlamentare, în același colegiu cu premierul Victor Ponta, s-a instalat teroarea peste cetățenii care se simt amenințați dacă nu vor vota cu liderul USL.

„La Târgu Jiu toată lumea e speriată, e o teroare pentru comercianți, toți îmi spun că mă vor vota pe mine, dar nu vor să spună public asta, pentru că le e frică de oamenii lui Ponta. Este exact senzația din 1989. Veți vedea că pe 9 decembrie, de ziua mea, va fi sfârșitul lumii ciocoiești” a spus Dan Diaconescu.

Dan Diaconescu, la sediul DNA

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: