Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local” (VIDEO)

Dan Cristian Popescu (PSD): “Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său la nivel local (VIDEO)
Foto: Facebook @ Dan Cristian Popescu

Deputatul PSD Dan Cristian Popescu a comentat în emisiunea „Bună, România”, cu Răzvan Zamfir și Radu Buzăianu, declarațiile făcute de Nicolae Ciucă privind încercarea de a forma majorități de dreapta în consiliile locale. Dan Cristian Popescu a precizat că fiecare dintre cele două partide mari va încerca să facă majoritatea în jurul său la nivel local:

“Fiecare partid încearcă să facă o majoritate în jurul său, că vorbim de partidele mari acum, PSD și PNL, și probabil acolo unde vor reuși cei de la PNL să o facă fără PSD o să o facă.

Și noi la fel. De la caz la caz au fost și primării unde s-au luptat candidatul PSD și candidatul PNL, sunt încă răni nevindecate.

Nu pot să spun, și nici aici nu e vorba de o decizie, e vorba de o recomandare din ce înțeleg. Decizia ar fi fost una obligatorie, direcțiile sunt în campania electorală.

Eu mizez pe majorități făcute în jurul unor proeicte în diverse localități.

Dinc e vedem în sondaje pare cel mai probabil un alt guvern PSD-PNL. Românii vor avea ultimul cuvânt pentru a ne da o componentă a Parlamentului și de acolo aplicând și matematica o să vedem ce majoritate se poate face”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`