Dan Cristian Popescu (PSD), despre Diana Șoșoacă: A venit cu niște hărți, cu România mare, probabil neștiind istorie. Poate este un bun avocat, dar a zis că sunt niște zone românești care au fost luate de Ucraina. Nu, chiar prietenii dânsei, rușii, au luat acele părți (VIDEO)

Publicat: 10 10. 2023, 19:38
Actualizat: 10 10. 2023, 19:38
Foto: Inquam Photos / George Călin

Dan Cristian Popescu (PSD) a avut o intervenție telefonică în emisiunea Bună, România, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir, pe B1 TV, unde a vorbit despre Diana Șoșoacă, după ce discursul lui Zelenski din Parlamentul României a fost anulat din cauza ei.

„Știm că avem anumiți parlamentari, aleși de popor. Nu putem izola Parlamentul României de orice legătură cu exteriorul, pentru că avem niște oameni cu care noi nu suntem de acord, dar unii români sunt, pentru că ei i-au ales. Acesta este Parlamentul României și e o oglindă a societății românești. Din 2020, acesta este Parlamentul.

Până la urmă, cine își asumă o discuție cu Parlamentul României, adică o alocuțiune, își asumă compoziția Parlamentului nostru. Cu siguranță, era o mare majoritate care susține demersurile Ucrainei, de eliberare de cotropitorii ruși. Nu ar fi fost probleme majore.

Sigur că doamna Șoșoacă nu ratează niciun moment să își facă reclamă, să fie stridentă, lucruri pe care un politician normal nu le-ar face, dar dânsa le face pentru că atrage atenția și iată că și noi, acum, vorbim despre dânsa.

Astăzi, doamna Șoșoacă a venit cu niște hărți, cu România mare, probabil neștiind istorie. Poate este un bun avocat, dar a zis că sunt niște zone românești care au fost luate de Ucraina. Nu, chiar prietenii dânsei, rușii, au luat acele părți din România, nu Ucraina. Uniunea Sovietică”, a declarat Dan Cristian Popescu, pe B1 TV.