Dan Cristian Popescu, despre candidatura lui Geoană la prezidențiale: Noi avem candidatul nostru, pe Marcel Ciolacu, suntem convinși că are o șansă bună să câștige. Nu ne este frică de niciun alt contracandidat (VIDEO)

Dan Cristian Popescu, despre candidatura lui Geoană la prezidențiale: Noi avem candidatul nostru, pe Marcel Ciolacu, suntem convinși că are o șansă bună să câștige. Nu ne este frică de niciun alt contracandidat (VIDEO)
Foto: Facebook @ Dan Cristian Popescu

Deputatul PSD, Dan Cristian Popescu, a comentat în cadrul emisiunii Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, anunțul candidaturii lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale.

Popescu a subliniat faptul că nu le este teamă de niciun alt contracandidat. Deputatul a mai spus că PSD-ul îl are candidat pe Marcel Ciolacu și că sunt convinși “că are o șansă bună să câștige”.

„Cam toți analiștii spun că Marcel Ciolacu intră în turul II”

Dan Cristian Popescu a fost întrebat dacă mandatul la NATO îl va ajuta în vreun fel pe Mircea Geoană la aceste alegeri.

“Dacă dânsul se va defini doar prin faptul că a fost la NATO, poate fi un argument, nu știu pentru cine contează acest argument. E parte din CV-ul dânsului, nu poate nega nimeni și cred că a fost o poziție bună și pentru România, că ne-a oferit o oarecare vizibilitate. Dacă acest mandat îl face următorul președinte, rămâne să vedem ce votează românii, pentru că românii, până la urmă, sunt cei care care decid. Faptul că este un candidat în plus, Doamne ajută să fie cât mai mulți candidați. Este democrație și eu am încredere în români că ei vor vota ce e mai bine pentru ei. Noi avem candidatul nostru, pe Marcel Ciolacu, actualul premier. Suntem convinși că are o șansă bună să câștige alegerile prezidențiale, dar, sigur, nu ne e frică de niciun alt contracandidat.

Repet, nu vrem să fie doar un candidat sau doar 2. Este ceva nou, dacă vreți. Dacă până acum era o polarizare, erau cam 2 candidați principali, se cam știa cine intră în turul 2, cred că în 2000 a mai fost așa o paletă mai largă de candidați și a fost surpriza aceea cu Vadim Tudor, dar de atunci era predictibil. Turul 2 se cam știa.

Cam toți analiștii spun că Marcel Ciolacu intră în turul II, aproape sigur, și mai sunt încă mulți care se bat pe această finală. E ceva nou, care eu cred că ne dă dreptul să credem că sunt niște alegeri pe care PSD le poate câștiga”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:02 - Care sunt cele mai ciudate experiențe pe care le-au trăit angajații room-service cu clienții. Cele mai ciudate cerințe ale turiștilor
22:31 - Ce speculații sunt cu privire la exploziile din Liban. Mii de persoane au fost rănite, după ce aparatele pe care le purtau aveau o cantitate mică de explozibil
22:26 - Elena Lasconi, explicații despre studiile sale: Am terminat cu 9,20, dar nu m-am bătut cu pumnul în piept că am făcut ASE-ul. A fost greu, și cu job, și cu copil. Sunt mândră! (VIDEO)
22:18 - Elena Lasconi, despre portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Ciolacu spunea că o să avem ceva serios pe economie. Este singurul mandat care nu are nicio putere de decizie la nivelul UE (VIDEO)
22:01 - Un municipiu din Vâlcea ar putea intra în stare de alertă din cauza gunoaielor. Deșeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Alertă în Paris: Un incendiu uriaș a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului (VIDEO)
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)
21:16 - Lasconi (USR): Speram la o alianță preelectorală cu un PNL poate condus de Ilie Bolojan / Fac apel la electoratul liberal să voteze util. Ciucă nu poate garanta că vom avea o guvernare de dreapta din 2025, dar eu pot să fac asta (VIDEO)