Dâmboviţa: Cadavrul carbonizat al unui copil de 6 ani, găsit într-o anexă din gospodăria familiei

Publicat: 21 05. 2013, 17:20

Cadavrul carbonizat al unui copil de şase ani, din comuna dâmboviţeană Costeşti Vale, a fost găsit, marţi, într-o anexă gospodărească din curtea locuinţei familiei, informează Mediafax. Din primele informații, băiatul a intrat în podul anexei şi a dat foc din joacă, însă nu a mai putut ieşi din flăcări.

Părinții acestuia nu au știut că el se află acolo, crezând că este plecat de acasă. Trupul său a fost descoperit după ce pompierii au stins incendiul.

„S-a intervenit la o anexă cu plante furajere, iar în zona podului acesteia, prăbuşit la momentul sosirii pompierilor, la locul incendiului a fost găsit cadavrul carbonizat al unui băieţel de şase ani. La faţa locului, au fost o ambulanţă SMURD şi două autospeciale cu apă şi spumă. Părinţii au crezut că băiatul este plecat de acasă, nu s-au gândit nicio clipă că acesta ar putea fi în anexa în flăcări”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, mr. Eduard Telea.

Potrivit aceleiaşi surse, în urma incendiului au ars trei tone de plante furajere, o jumătate de metru cub de material lemnos şi alte materiale combustibile.