Dacian Cioloș s-a supărat pe un fost ministru din guvernul său: "Rezolvați-vă problemele și rămânem parteneri"

Publicat: 04 04. 2017, 23:24

Nu a fost invitat şi nici nu a refuzat să negocieze cu PNL şi USR. Este declaraţia fostului premier, Dacian Cioloş. Invitat la decernarea premiilor Grupului de Dialog Social, Cioloş a vrut să pună astfel capăt speculaţiilor pe seama sa.

De altfel, în cadrul dezbaterii fostul premier s-a enervat pe fostul său ministru din guvernul tehnocrat, Vlad Alexandrescu, actualmente senator USR, care l-a acuzat că ar fi negociat cu PNL. Vizibil iritat, Dacian Cioloș a replicat instantaneu că "nu am dus negocieri cu PNL", adaugând "rezolvați-vă problemele și rămânem parteneri".

Dacian Cioloș a refuzat în urmă cu aproximativ o lună să mai poarte discuții cu USR după ce Nicușor Dan s-a pronunțat împotriva intrării sale în partid, în ciuda opiniei favorabile din majoritatea filialelor partidului.

De altfel și prezența lui Vlad Alexandrescu la Ministerul Culturii în guvernul condus de Dacian Cioloș s-a terminat cu scandal. Acesta a fost remaniat după scandalul de la Opera Română, soldat cu gonirea echipei de balerini conduse de Johann Koborg.