Dacian Cioloș, la parada militară de 1 Decembrie: Am nevoie de timp pentru a construi ceva durabil. Ca să schimbăm România trebuie să ne schimbăm pe noi înșine (VIDEO)

Publicat: 01 12. 2015, 13:01
Foto: Captură video

Primul ministru Dacian Cioloș a mers, marți, în Piața Constituției unde a avut loc parada militară cu prilejul Zilei Naționale a României.

La sfârșit, premierul a transmis românilor că este conștient și simte presiunea care se pune asupra lui pentru a schimba ceva în politică.

„Sunt conștient de misiunea dificilă pe care o are guvern actual, mai ales după o perioadă de tensiuni în care așteptările României sunt foarte mari”, a spus Cioloș.

„Vreau să transmit românilor că am înțeles foarte bine acest mesaj. Am nevoie doar de timp, nu o să stăm ascunși. Vrem să construim în mod durabil, să facem ca instituțiile statului din subordinea guvernului să evolueze. Voi conlucra cu partidele politice din Parlament, sperând că vom vedea o evoluție din perspectiva percepției cetățenilor. Voi rămâne deschis la semnalele din partea lor”.

„Ca să schimbăm România trebuie să ne schimbăm pe noi înșine. În fiecare zi trăiesc ca și cum ar fi prima sau ultima la guvern. Vreau să folosesc energia ca să facem lucrurile să evolueze și, la sfârșitul anului 2016, să trăim cu mai multă încredere, că sunt lucruri care se pot schimba”, a subliniat Dacian Cioloș.

Dacian Cioloș, la parada militară de 1 Decembrie: Am nevoie de timp pentru a construi ceva durabil. Ca să schimbăm România trebuie să ne schimbăm pe noi înșine

#DIRECT_ONE_utxbsg#