Cursă nebună pe contrasens cu mașina prefectului de Timiș. Autoturismul nu făcea partea dintr-o coloană oficială (VIDEO)

Cursă nebună pe contrasens cu mașina prefectului de Timiș. Autoturismul nu făcea partea dintr-o coloană oficială (VIDEO)

Începe să se facă lumină în scandalul iscat după oprirea în trafic a maşinii Prefecturii Timiş, în care se aflau prefectul Mircea Băcală şi naşul său, deputatul Alin Popoviciu.

Poliţiştii au făcut publice imaginile în care se vede cum maşina Prefecturii Timiş rula cu viteză pe contrasens, fără a face parte dintr-o coloană oficială. Prefectul Mircea Băcală a declarat că regretă incidentul şi spune că au fost luate deja măsuri împotriva conducătorului auto.

Potrivit unui comunicat oficial al Poliției Timiș, vinovat de cursa nebunească a mașinii prefecturii este subalternul prefectului, șoferul care a executat ordinul de a încălca legea.

Prefectul de Timiș, Mircea Băcală, și nașul său, deputatul Alin Popoviciu, au fost implicați săptămâna trecută într-un incident cu un echipaj al Poliției Rutiere, după ce mașina în care cei doi se aflau a fost oprită pentru că a încãlcat linia continuă.

Atât Băcală cât și Popoviciu au declarat că „mașina se afla în coloanã oficială”, lucru infirmat de imaginile date publicității de aparatul radar al polițiștilor timișeni. Din filmare reiese că mașina prefecturii rula cu viteză pe contrasens, fără a face parte dintr-o coloană oficială. Mai mult, la un moment dat, o mașină care circula regulamentar a fost nevoită să se ferească din fața mașinii prefecturii.

Cursă nebună cu mașina prefecturii

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`