Cuplu de groază: Doi americani și-au violat fiica de 13 luni și nepotul de 18 luni și au înregistrat totul cu telefonul mobil

Publicat: 08 06. 2012, 22:44
Doi tineri căsătoriți din Ohio, SUA, sunt acuzați că și-au violat fetița în vârstă de 13 luni în timpul unei vizite la un centru de îngrijire a copiilor, unde se afla micuța după ce le-a fost luată de...

Doi tineri căsătoriți din Ohio, SUA, sunt acuzați că și-au violat fetița în vârstă de 13 luni în timpul unei vizite la un centru de îngrijire a copiilor, unde se afla micuța după ce le-a fost luată de autorități, în urma unor nereguli constatate în familia acestora.

Cody și Felicia Beemer au înregistrat tot violul cu telefonul mobil, anchetatorii descoperit și alte 532 de fotografii obscene, care îi incriminau pe părinți, scrie Daily Mail.

De asemenea, în timpul procesului acestora, a ieșit la iveală că cei doi și-au violat în trecut și nepotul în vârstă de 18 luni, în timp ce aveau grijă de el, în lipsa părinților lui. Acest viol a fost de asemenea filmat cu telefonul mobil.

Bărbatul a fost condamnat la închisoare pe viaţă, cu posibilitatea de eliberare condiţionată după 25 de ani, în timp ce procesul femeii încă nu s-a încheiat.