Cum vorbeşte Gigi Becali, candidatul USL la parlamentare: "După ce că e prost, e şi urât şi chelios. N-are nici faţă măcar"

Cum vorbeşte Gigi Becali, candidatul USL la parlamentare: "După ce că e prost, e şi urât şi chelios. N-are nici faţă măcar"

Candidatul USL pentru alegerile parlamentare în Sectorul 6, Gigi Becali, s-a supărat foarte tare pe candidatul PNL Gheorghe Carp care îl acuză că va candida doar pentru a obţine imunitate parlamentară.

După ce că e şi prost e şi urât şi chelios. Măcar de era îmbrăcat mai frumos. Nu ştiu de unde-i găsiţi să spuneţi atâtea prostii. Eşti atât de dobitoc să nu ştii că imunitatea în Parlamentul European e de 10 ori mai puternică decât în Parlamentul Naţional. După ce că e prost, n-are nici faţă măcar. Îmbrăcat urât e, urât e, prost e. Dacă nu-l jigneşti vine iar la televizor şi iar minte” a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a mai spus că nu cerşeşte nimic de la PNL, iar ideea de a candida din partea partidului i-a venit în momentul în care s-a produs fuziunea Antonescu – Ponta.

Nu mă interesează pe mine PNL, pe mine mă intereseză Antonescu şi Ponta în care cred. Îmi place combinaţia asta şi ei sunt oamenii pe care i-aş susţine oricând” a spus Becali.

Despre contracandidatul său în Sectorul 6, Dan Diaconescu, candidatul PNL spune că nu are nicio şansă în faţa lui.

„Lăsaţi-mă cu păcăliciul ăsta. Cum să mă bat eu cu Diaconescu? Credeţi că lui îi convine să accepte portofoliul de deputat sau senator ca să i se transfere dosarul la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie? Acolo în 2-3 termene îl închide. Nu vă mai gândiţi la candidatura lui” a mai declarat Becali.

Gigi Becali: După ce că e prost e şi urât

Embed:
 
Becali: Nu cerşesc nimic de la PNL

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”