Cum se explică revenirea fulminantă a lui Dragnea? Udrea acuză: Eu sunt o țintă, în timp ce politicienii pentru care s-a înființat DNA-ul sunt acum prezentați ca noua clasă politică incoruptibilă

Cum se explică revenirea fulminantă a lui Dragnea? Udrea acuză: Eu sunt o țintă, în timp ce politicienii pentru care s-a înființat DNA-ul sunt acum prezentați ca noua clasă politică incoruptibilă
Foto: gandul.info

Suntem în fața unei preluări a puterii de la politicieni, prin înlăturarea celor care se opun, de către un grup ocult de generali, folosind instiuții ale justiției și marota anticorupției, acuză Elena Udrea pe Facebook.

”Alegerile la PSD imi dau prilejul unei analize argument la ceea ce am tot spus in diverse forme in ultimul timp, unele atat de direct neinspirate incat m-au dus direct in puscarie. Si anume, ca cineva isi aroga reforma clasei politice prin scoaterea marilor corupti din prim planul scenei publice. In realitate vorbim despre preluarea puterii de la politicieni prin inlaturarea celor care se opun, de catre un grup ocult de generali, folosind instiutii ale justitiei si marota anticoruptiei”, a scris Udrea.

În sprijinul celor scrise, ea dă exemplu revenirea fulminantă a lui Dragnea după ce, în urmă cu doar câteva luni, a fost condamnat de prima instanță la un an de închisoare cu suspendare.

”Cum altfel se explica revenirea fulminanta a lui Liviu Dragnea, unul dintre cei pentru care s-a inventat titulatura de „baron local”, in doar trei luni, de la demisia din guvern ca urmare a unei condamnari in prima instanta pana la preluarea sefiei PSD cu misiunea asumata de a reforma urmasul partidului comunist!!!???

Nu aud niciun cuvant de la „deontologii presei”, jurnalistii cu epoleti care ma faceau praf pe vremea cand Comisia Europeana verifica cum de firma Tel Drum castiga toate contractele pe fonduri UE de la MDRT licitate de CJ Teleorman, condus atunci de Liviu Dragnea”, continuă Udrea.

Ea susține că i se deschid zeci de dosare în timp ce alții sunt complet ignorați, deși implicarea lor în fapte de corupție este evidentă.

”Daca Dragnea a furat sau nu, cu Tel Drum sau altfel, nu este treaba mea ci a DNA-ului. Dar tocmai aici este problema. Ca niciodata nu a fost nici macar anchetat, in timp ce mie mi-au facut si imi fac in continuare zeci de dosare. Credeti cumva ca practicile generalizate in Romania de a lua comision de la firmele care castiga bani lucrand cu statul, nu au existat fix la CJ Teleorman? Ori credeti ca, atat cat or fi fost in Ministerul Dezvoltarii, au disparut cand a ajuns acolo ministru domnul Dragnea?

Daca DNA-ul verifica firmele care au lucrat in 2010-2011 cu MDRT, le-ar putea verifica si pe cele de pana si dupa ce nu am fost eu ministru si, va asigur ca sunt fix aceleasi companii, pe care acolo le-am gasit si acolo le-am lasat!”, a scris Elena Udrea.

În finalul postării, ea susține că este o țintă pentru că incomodează.

”Daca nu o face, am toate motivele sa cred ca sunt tinta, unul din politicienii incomozi care trebuie inlaturat prin executarea pe „altarul anticoruptiei”.

In timp ce politicieni din categoria celor pentru care s-a infiintat DNA-ul cu mai mult de zece ani in urma, sunt acum prezentati ca noua clasa politica, reformata si incoruptibila”, a conchis Udrea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:18 - Un tânăr a intrat cu un cuțit într-o primărie din Argeș. A devenit violent
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)