Cum a reușit un român să producă daune de 33.000 de euro la un restaurant de lux din Germania

Cum a reușit un român să producă daune de 33.000 de euro la un restaurant de lux din Germania
Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Germania de origine română, a fost arestat de forțele de ordine după ce acesta a reușit să păcălească un restaurant nemțesc de lux. Potrivit radioului german FFH,...

Un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Germania de origine română, a fost arestat de forțele de ordine după ce acesta a reușit să păcălească un restaurant nemțesc de lux. Potrivit radioului german FFH, bărbatul a produs restaurantului o daună de 33.000 de euro la un botez.

Planul bărbatului a început cu o rezervare pentru o petrecere de botez la un restaurant de cinci stele Kempinski, situat în Gravenbruch, când a plătit un avans de 7.000 de euro. La ospăț s-au prezentat circa 400 de invitați, dar după ce petrecerea s-a terminat, oaspeții și bărbatul dispăruseră, lăsând restaurantul cu o gaură de 40.000 de euro, suma la care s-a ridicat nota de plată.

Reprezentanții restaurantului au descoperit că bărbatul făcuse rezervarea cu un nume fals, așa că au decis să anunțe poliția. Cercetările au luat sfârșit după circa o lună, când românul a fost prins și arestat în Frankfurt.

Românul le-a declarat anchetatorilor că indiferent de pedeapsa pe care o va primi îi va despăgubi pe proprietarii restaurantului.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`