Cu cine ar face PSD coaliție după alegeri? Laurențiu Gîdei: Rămâne PNL-ul, rămâne UDMR-ul și poate, ulterior, ar fi cazul să discutăm și cu cei de la USR. Exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă (VIDEO)

Publicat: 03 10. 2024, 16:51
Actualizat: 03 10. 2024, 16:52
Sursa foto: Facebook / Laurentiu Gidei

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, a fost întrebat în cadrul emisiunii Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, cu cine ar face coaliție PSD-ul, după alegeri.

Gîdei speră, totuși, ca PSD să obțină un scor mare la alegeri, pentru a-și putea „alege partenerul de guvernare”.

“Poate o să ne facă și o să facă o surpriză tuturor politicienilor românii, astfel încât să voteze foarte mult Partidul Social Democrat, astfel încât să fim într-o zonă lejeră de a ne alege partenerul de guvernare. Pentru că, dacă inconsecventa celor de la PNL, vedeți și doamna Lasconi, mie mi s-a părut că a folosit termenul sau a indicat că ar fi o minciună sau minciuni spuse de cei de la PNL”.

„Exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă”

Întrebat dacă PSD-ul are o negociere cu USR-ul, Gîdei a răspuns:

“Din punctul meu de vedere, nu este nota partidului, exceptând AUR și partidul SOS, cred că putem discuta de o negociere cu forțele politice responsabile din România, dar mai aproape de orice, rămâne PNL-ul, rămâne UDMR-ul și poate, ulterior, ar fi cazul să discutăm și cu cei de la USR, dacă nu ne vom înțelege cu partenerii noștri actuali de guvernare. Încă o dată, subliniez exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă”.