Cu cine ar face PSD coaliție după alegeri? Laurențiu Gîdei: Rămâne PNL-ul, rămâne UDMR-ul și poate, ulterior, ar fi cazul să discutăm și cu cei de la USR. Exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă (VIDEO)

Cu cine ar face PSD coaliție după alegeri? Laurențiu Gîdei: Rămâne PNL-ul, rămâne UDMR-ul și poate, ulterior, ar fi cazul să discutăm și cu cei de la USR. Exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / Laurentiu Gidei

Deputatul PSD, Laurențiu Gîdei, a fost întrebat în cadrul emisiunii Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, cu cine ar face coaliție PSD-ul, după alegeri.

Gîdei speră, totuși, ca PSD să obțină un scor mare la alegeri, pentru a-și putea „alege partenerul de guvernare”.

“Poate o să ne facă și o să facă o surpriză tuturor politicienilor românii, astfel încât să voteze foarte mult Partidul Social Democrat, astfel încât să fim într-o zonă lejeră de a ne alege partenerul de guvernare. Pentru că, dacă inconsecventa celor de la PNL, vedeți și doamna Lasconi, mie mi s-a părut că a folosit termenul sau a indicat că ar fi o minciună sau minciuni spuse de cei de la PNL”.

„Exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă”

Întrebat dacă PSD-ul are o negociere cu USR-ul, Gîdei a răspuns:

“Din punctul meu de vedere, nu este nota partidului, exceptând AUR și partidul SOS, cred că putem discuta de o negociere cu forțele politice responsabile din România, dar mai aproape de orice, rămâne PNL-ul, rămâne UDMR-ul și poate, ulterior, ar fi cazul să discutăm și cu cei de la USR, dacă nu ne vom înțelege cu partenerii noștri actuali de guvernare. Încă o dată, subliniez exclus cu AUR, exclus cu partidul lui Șoșoacă”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:16 - Șeful Direcției Judecători din Inspecția Judiciară se pensionează după 15 ani în sistem, în loc de 25. Dimitriu (USR): Vina aparține în mare măsură și PSD-PNL, care au dat o astfel de legislație, care să permită judecătorilor să facă astfel de abuzuri (VIDEO)
19:02 - Orașul fără primar din România. Cine se ocupă de cetățeni
19:02 - Adrian Oros: România, adusă într-un marasm economic de guverne făcute parcă la mișto, la balul bobocilor la vreo privată / Este cel puțin indecent să te prostituezi oficial cu PSD și să faci ochi dulci partidelor de dreapta (VIDEO)
18:40 - Angajat IML, acuzat de luare de mită. Ce sume cerea bărbatul pentru falsificarea certificatelor medico-legale
18:37 - Marian Rasaliu, despre controversa referitoare la Mircea Geoană: Cred că singur inflamează subiectul pentru că, altfel, n-ar avea cum să atragă atenția asupra domniei sale (VIDEO)
18:34 - Crater uriaș pe un drum din Constanța. Oamenii și-au văzut moartea cu ochii
18:31 - PNL anunță un proiect de lege care vizează românii din diaspora: “Vor avea beneficii importante dacă revin în țară, potrivit unui proiect de lege depus la Senat”
18:20 - O ambulanță care transporta o femeie cu piciorul rupt a stat jumătate de oră la o benzinărie. A fost deschisă o anchetă
18:19 - Un liceu din București, evacuat de urgență! Mai mulți elevi au început să se simtă rău. Klaus Iohannis a susținut acolo ultimul discurs în calitate de președinte la începutul anului școlar
17:58 - Nicolae Ciucă, la Summitul RePatriot: Diaspora e parte din viitorul nostru – împreună putem face România mai puternică!