CTP: Șefia lui Andrei Chiliman la PNL București este strict o problemă de partid, nu l-au pus cetățenii sectorului 1 acolo

Publicat: 09 04. 2012, 20:59
Foto: Mediafax

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat, luni, la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, că nu înțelege legătura dintre șefia lui Andrei Chiliman la PNL București și cetățenii sectorului 1.

Invitatul a considerat declarația lui Chiliman, cum că se va consulta cu cetățenii sectorului 1, drept o contradicție, din moment ce nu aceștia l-au pus în respectiva funcție, ci partidul.

Domnul Chiliman a fost ales de partid, în funcția de președinte al PNL București, nu de cetățeni. O primă contradicție vine din declarația lui Andrei Chiliman că se va consulta și cu cetățenii sectorului 1 în legătură cu această decizie de partid. Ce treabă au locuitorii din sectorul 1 cu președinția a PNL București a lui Andrei Chiliman?„, a declarat CTP.

Jurnalistul a mai spus că Andrei Chiliman este incapabil de a înțelege faptul că toată această problemă este una a partidului, ci nu a spațiului public.

Dânșii nu sunt membri PNL, cetățenii sectorului 1. Domnul Chiliman nu înțelege un lucru, este o chestiune internă a dânsului, care și-o rezolva în partid fără a comunica patriei că va discuta cu liderii marcanți ai PNL. Nu se comentează așa ceva în mod public și nici nu se fac cunoscute etapele trăirilor interioare ale membrului în cauză, nu ne interesează pe noi ca cetățeni„, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

Andrei Chiliman a fost îndepărtat, luni, din fruntea PNL București de către liderul partidului, Crin Antonescu. În urma acestei decizii, Chiliman a anunțat că se gândește să-și înainteze demisia din partid.

CTP: Problema Andrei Chiliman este strict una de partid

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />