Cristina Trăilă (PNL): Este important să oferim un guvern stabil în această perioadă și mai apoi să dăm președintele României

Publicat: 29 08. 2024, 20:27
Sursa foto: Facebook / Cristina Trăilă

Deputata PNL Cristina Trăilă a preciat într-o intervenție pentru B1 TV că liberalii vor urmări să ofere în continuare un guvern stabil în campania electorală, și mai apoi să dea președintele României:

“Noi astăzi am luat o decizie foarte importantă pentru PNL, și anume l-am desemnat drept candidat pe președintele partidului, Nicolae Ciucă. Mergem înainte într-o campanie pe care o asumăm și credem că este important pentru România să oferim un guvern stabil în această perioadă și mai apoi să dăm președintele României, așa cum merită”.

În ceea ce privește Legea pensiilor, Cristina Trăilă a precizat că liderii PNL au discutat despre existența unui proiect de lege în Parlament în ceea ce privește grupele de muncă:

“Chiar astăzi în Biroul Politic noi am discutat despre existența unui proiect de lege în Parlament în ceea ce privește grupele de muncă, pentru că acolo credem noi că au fost anumite erori care ar trebui corectate în lege. Pe de altă parte, toate aceste decizii trebuie corelate sau rectificate acolo unde se impune. A fost un proces amplu. Din păcate, Ministerul Muncii nu a fost cel mai bun comunicator în această perioadă. Munca a dus-o Casa de Pensii. Comunicarea ar fi trebuit să o facă ministrul Muncii, ceea ce nu s-a întâmplat. Împreună dacă ne asumăm această măsură pe care am adoptat-o, una complexă de altfel, o recalculare care nu a mai avut loc de 30 de ani, cred că vom găsi soluțiile cele mai bune pentru pensionari. Astăzi au I fost alocați banii pentru Ministerul Finanțelor pentru plata acestor pensii”.