Cristina Trăilă (PNL): Este important să oferim un guvern stabil în această perioadă și mai apoi să dăm președintele României

Cristina Trăilă (PNL): Este important să oferim un guvern stabil în această perioadă și mai apoi să dăm președintele României
Sursa foto: Facebook / Cristina Trăilă

Deputata PNL Cristina Trăilă a preciat într-o intervenție pentru B1 TV că liberalii vor urmări să ofere în continuare un guvern stabil în campania electorală, și mai apoi să dea președintele României:

“Noi astăzi am luat o decizie foarte importantă pentru PNL, și anume l-am desemnat drept candidat pe președintele partidului, Nicolae Ciucă. Mergem înainte într-o campanie pe care o asumăm și credem că este important pentru România să oferim un guvern stabil în această perioadă și mai apoi să dăm președintele României, așa cum merită”.

În ceea ce privește Legea pensiilor, Cristina Trăilă a precizat că liderii PNL au discutat despre existența unui proiect de lege în Parlament în ceea ce privește grupele de muncă:

“Chiar astăzi în Biroul Politic noi am discutat despre existența unui proiect de lege în Parlament în ceea ce privește grupele de muncă, pentru că acolo credem noi că au fost anumite erori care ar trebui corectate în lege. Pe de altă parte, toate aceste decizii trebuie corelate sau rectificate acolo unde se impune. A fost un proces amplu. Din păcate, Ministerul Muncii nu a fost cel mai bun comunicator în această perioadă. Munca a dus-o Casa de Pensii. Comunicarea ar fi trebuit să o facă ministrul Muncii, ceea ce nu s-a întâmplat. Împreună dacă ne asumăm această măsură pe care am adoptat-o, una complexă de altfel, o recalculare care nu a mai avut loc de 30 de ani, cred că vom găsi soluțiile cele mai bune pentru pensionari. Astăzi au I fost alocați banii pentru Ministerul Finanțelor pentru plata acestor pensii”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:28 - Salina Turda se extinde. Va avea lifturi panoramice, alei suspendate și râuri articiale
21:27 - Ilie Năstase, declarație fără precedent despre Simona Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg? E o mare greșeală!”
21:20 - Karmen face noi declarații despre divorț. Cum răspunde artista zvonurilor despre relația cu BDLP
21:10 - Robert Sighiartău, despre alegerile prezidențiale: “Finala va fi între Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Noi suntem cei care putem bate PSD-ul și da, ne dorim o guvernare de dreapta” (VIDEO)
21:01 - Sighiartău (PNL): „Ciolacu guvernează doar de imagine. În afară de a da pomeni electorale sau de a da impresia că dă pomeni electorale, n-a făcut nimic” (VIDEO)
20:58 - Alertă în Gara Centrală din Hamburg. Doi pasageri dintr-un tren sunt suspectați de o infecție cu virusul mortal Marburg
20:54 - Robert Sighiartău: PSD vrea toată puterea. Cel mai grav pentru această țară este ca Partidul Social Democrat să câștige Președinția României (VIDEO)
20:33 - „Am încălcat câteva jurăminte”. Femeia care s-a căsătorit cu ea însăși celebrează un an de căsnicie. Ce mesaj a vrut să transmită lumii prin gestul său
20:30 - Restricții la produse românești în China. Ce decizie a luat Beijingul
20:29 - Sighiartău: Ciucă a primit de la americani o distincție pe care doar Regele Mihai a mai primit-o / Ciucă a fost șef de promoție la Academia Militară, spre deosebire de alți candidați despre care nici nu știm dacă au luat BAC-ul (VIDEO)